Átfogó és hatékony jelenlét az Interneten
1. arculat, design - 2. szabványos, ergonomikus, keresőoptimalizált
weboldal vagy webportál - 3. keresőmarketing, közösségi média marketing

Üzenet, visszajelzés
* kérem, ezt a mezőt is töltse ki
 
az Ön neve: *

az Ön e-mail címe: *

telefonszáma /ha megtisztel vele:

az Ön weboldal címe /ha van:

visszajelzés / üzenet tárgya: *
 • negatív vélemény
 • pozitív vélemény
 • javaslat
 • Google-AdWords
 • webergonómia
 • közösségi média marketing
 • SEO/SEM
 • reszponzív web
 • tanácsadás
 • konkrét weboldal vizsgálata
 • weboldal, portál építés
 • CMS rendszerek
 • egyedi CMS template
 • ajánlatkérés
 • egyéb
Üzenet: *

hogy válaszoljunk? *
E-mail-ben   telefon-visszahívás
 
Adja meg nevét, valamely elérhetőségét, a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Legyen Facebook rajongónk:
 • ha tetszik Önnek weboldalunk
 • ha Ön már elégedett ügyfelünk
Webforte a Facebook-on: itt

Design, arculat, webdesign - az ergonómia megtartásával

Arculat, webes küllem, stílus

A legtöbb hazai mikro és kisvállalat nem eszközöl különösebb anyagi ráfordítást ezen a területen. Pedig az első benyomás, ami mindig vizuális, névjegykártyán, céges dokumentumon, de leginkább weboldalon, meghatározó az ügyfelek, vagy csak az oldalunkra látogató, leendő, potenciális ügyfelek preferencia-rendszerének alakulásában. A professzionális megjelenés, jó vizuális élmény, azonnal beég a memóriába és ez pozitív prekoncepciót eredményez Önnel kapcsolatban.

Egyedi webdesign vagy teljes arculat tervezése

Elkészítjük webes stílusát (logó és webes megjelenés), vagy akár teljes céges arculatát (logó, webes megjelenés, design elemek vektorgrafikus formában további felhasználáshoz: nyomtatás, boríték, mappa, névjegykártya). Ezt a munkát egyszerűbb, letisztult grafikai igény esetén végezhetjük mi magunk (webgrafikus), de ha művészi értékkel bíró arculatra vágyik, felár ellenében külső grafikus művészt vonunk be a munkába. Az elkészült design-hoz bármely webfejlesztői szolgáltatásunkat választhatja, de a design-arculat tervezést önmagában is kínáljuk (a weboldal elkészítése nélkül), ebben az esetben csak template-t adunk át (html+css, vagy .psd).

Design, arculat CMS rendszerre való alkalmazása

Általunk készített design, vagy Ön által hozott, megfelelő minőségű és formátumú (pl. .psd) design-sablont Wordpress, Contao, vagy Typo3 CMS rendszerekre alkalmazzuk. Lehetőség van saját PHP alapú keretrendszerünkkel támogatott új weboldalát is az Ön által hozott design-sablonnal megrendelni. Ha a template szabványossági, vagy ergonomikus követelményeknek nem felel meg, erre felhívjuk figyelmét. Súlyos hibákkal bíró template feldolgozását elutasíthatjuk.

Modern és jó megjelenés, stílus és design, de az ergonómia megtartásával

A webergonómiáról olvashat harmadik szolgáltatásprofil oldalunkon [ergonómia+seo].
Ez a fontos tulajdonság szoros kapcsolatban van az oldal stílusával, megjelenésével is. Hogy ennek megfeleljünk, az általunk készített stílus-sablonok általában a fehér, fekete és szürkeárnyalatok mellett nem tartalmaznak 2-3 színnél többfélét egy webhelyen. A szövegek kontrasztosak, jól olvashatóak, de mégsem szemvakítóak, a betűméretek és típusok optimálisak, vagy reszponzív oldal esetén a kijelző (képernyő) tulajdonságaihoz alkalmazkodóak. Az oldal topológiája ergonómiai trendeknek megfelelő, az egyes elemek az oldalon a felhasználók elvárásainak és kényelmi tényezőknek megfelelő elrendezésűek. A beviteli mezők, listák és találati listák szintén olyan elrendezést és stílust kapnak, amelyek a használatot eredményessé és kényelmessé teszik.

Design, arculat alkalmazása mobil webfelületekre

Mobileszközökre optimalizált weboldalakról a második szolgáltatásprofil oldalunkon olvashat [weboldal építés]. Az itt alkalmazott stílust és design-t mindig a desktop verziókból származtatjuk. Mivel a mobileszközök (mobiltelefon, okostelefon, pad, pod és mini tablet) kijelzők felbontása a mai desktop-oknál nagyságrenddel alacsonyabb, a grafikák egy részét szövegre cseréjük, másik részét pedig jelentősen sematikusabbá tesszük. Amennyiben egyszerre rendeli meg a desktop,-és mobil Internetre szánt weboldalát, akkor mindkettő stílusát egy projektben tervezzük meg, így lehetőség nyílik ergonómiai és stilisztikai szempontból a két rendszer tökéletesebb összehangolására.

Monitor próba, webes színtér, jól választott színséma

Ahányféle monitoron (crt, lcd, led-lcd, ips, stb.) vagy mobileszköz-kijelzőn nézi meg weboldalát, annyiféle színben, kontrasztban és fényerőben fogja látni ugyanazt a tartalmat. Talán egyes esetekben olyan különbséggel, ami már az olvashatóság, vagy az esztétika rovására megy. Az sem mindegy, milyen fényviszonyok közt nézi a monitort. Ezért fontos az, hogy mi olyan színsémákkal dolgozunk, amelyek már korábban tesztelve voltak szélesebb körben, többféle megjelenítőn. Az előre tesztelt sémák felhasználásával készült webstílus sem fog minden képkijelzőn tökéletesen azonosan megjelenni (ez lehetetlen), de nagyobb eséllyel közel azonosan. És ami ennél fontosabb, várhatóan minden variáció megfelelő lesz ergonómiailag és esztétikailag.