Átfogó és hatékony jelenlét az Interneten
1. arculat, design - 2. szabványos, ergonómikus, keresőoptimalizált
weboldal vagy webportál - 3. keresőmarketing, közösségi média marketing

Statikus, dinamikus és CMS alapú weboldalak és portálok építése

Egyszerű, kis terjedelmű, statikus weboldalak

Klasszikus módja a webes jelenlétnek. 5-10 évvel ezelőtt elegendő volt egy kisiparos, vagy egy fodrászüzlet számára. Új vevőkört csak elvétve hozott a statikusan összeállított weboldal, de a már meglévő ügyfélkör tájékozódhatott az oldalon (pl. nyitva tartás, árváltozások, stb.). Tulajdonságai révén napjainkban már az ilyen weboldal a netes társadalom közösségeibe nehezem kapcsolható be, ezért nem elegendő egy vállalkozás, magánszemély, vagy intézmény számára. Akinek hosszabb távon ilyen szinten marad a webes megjelenése, nagy versenyhátrányt szenved. Ezzel szemben, alkalmilag, időszakosan létező projektek, események számára (pl. váratlan esemény, rendezvények, ünnepek, esküvő, stb.) a statikus tartalommal készült oldalaknak még ma is van létjogosultságuk. Ezeket a weboldalakat napjainknak megfelelő stílusban, ergonomikusan készítjük el, a szemantikus web szabályai szerint, igény esetén reszponzív tulajdonságokkal (különböző médiamegjelenítő eszközökhöz, pl. mobileszközökhöz alkalmazkodó weboldal).

Dinamikus weboldalak /portálok Open Source CMS rendszeren

A kor kihívásának megfelelő webes jelenlétet költséghatékonyan érhetnek el magánszemélyek, intézmények és cégek vagy akár mikro cégek ezzel a módszerrel. A CMS (Content Management System) jelentése a mi esetünkben egy olyan webes keretrendszer, aminek segítségével Ön szerkesztheti a saját webhelyének tartalmát egy erre a célra létrehozott webes felületen, ezáltal az Ön oldala időben (akár gyorsan) változó, bővülő tartalommal bírhat. Ez a tulajdonság nagyon fontos a keresőmarketing tekintetében (a webes keresőrobotok prioritáskezelő algoritmusa szempontjából). Könnyen integrálhatóak a rendszerbe bővítmények, illetve létesíthető interaktív kapcsolat a keresőmotorok szolgáltatásaihoz (Google, Yahoo), illetve a közösségi szolgáltatókhoz (pl. facebook, Twitter). Mivel a CMS ebben az esetben Open Source (nyílt forráskódú) és ingyenes, a rendszer fejlesztésének költségét megspórolhatjuk. Ami költségként merül fel, az a telepítés, webhosting és domén költségek, egyéni igényeknek megfelelő konfigurálás, egyedi dizájn és template (Theme) készítése, tanácsadás, valamint szükség esetén tartalomszerkesztői képzés, tanítás (szerkesztőfelület, szerkesztés közösségi marketing, keresőmarketing szempontjából). A Webforte Informatika a következő Open Source CMS rendszerek telepítését, konfigurálását, támogatását és tanítását vállalja: Wordpress (blog és tartalomkezelő rendszer), Contao (tartalomkezelő, blog, közösségi oldalak és kisebb webshop), Typo3 (tartalomkezelő, akár nagyobb közösségi portálok).

Dinamikus weboldalak / portálok saját PHP alapú keretrendszeren

A nyílt forráskódú CMS előnye az ingyenesség és a nagyfokú elterjedtség, valamint a rendelkezésre álló információk, fórumok és bővítmények magas száma. Hátránya viszont, hogy maga a keretrendszer egy határon túl, vagy egyes pontokon nem módosítható, bizonyos (komplexebb) egyedi igények a webprojektek megvalósítása során ezért nem kivitelezhetőek. Ebben az esetben a megfelelő szerveroldali webes alkalmazást ki kell programozni és egy teljes, egyedi dinamikus webportált kell létrehozni, aminek felépítéséhez webprogramozó (php), grafikus (bitmap és vektorgrafika), és webgrafikus (html, css, Javascript) szakemberek közös munkája szükséges. Mindez nagyon költséges, csak nagyobb cégek engedhetik meg maguknak (költséghatékonyan) az ilyen jellegű fejlesztéseket.
A webforte ezért egy alternatív megoldást kínál ebben az esetben. Saját, egyedi fejlesztésű, php alapú webes keretrendszerünk gyakorlatilag teljesen rugalmas és nem rendelkezik az elterjedt CMS-ek korlátosságával. PHP keretrendszerünkkel egy egyedi igények szerint létrehozandó webportál kíván ugyan némi programozói munkát, de töredék munkaóra alatt felépíthető vele a rendszer ahhoz képest, mintha a nulláról kellene mindent kiprogramozni. Az általunk kínált php keretrendszer állandó fejlesztés alatt áll és egyre több szolgáltatást nyújt.

Mobil eszközökre optimalizált web - mobil reszponzivitás

Ezt a szolgáltatást minden webes fejlesztésünkhöz kérheti, illetve már létező weboldalak mobil verzióját is elkészítjük. A multiplatform (egyazon feltöltött és szerkesztett tartalom jelenik meg különböző platformokon) csak akkor biztosítható, ha az Ön komplett webes jelenlétét mi fejlesztjük.
Különböző médiamegjelenítő eszközökhöz, jelen esetben mobileszközökhöz (mobiltelefonok, okostelefon, tab-ok, pad-ek, touchpad-ek, palm-ok) automatikusan alkalmazkodik az így elkészített weboldal. Intelligensen felismeri, hogy az az eszköz, amely meghívta, milyen tulajdonságú megjelenítővel rendelkezik és annak megfelelő szélességben és felbontásban töltődik be, illetve akár ennek megfelelően más-más tartalmat jelenít meg (pl. csökkentett szolgáltatásprofil, egy oldalra jutó kevesebb szöveg, nagyobb betűméret, vagy nagyobb gombok az érintőképernyő használatakor). Ezt a szolgáltatást biztosíthatja egy webhely akár csak az új HTML5 és CSS3 szabványok kínálta lehetőségek kihasználásával, vagy JavaScript segítségével is. Másik lehetőség, hogy dinamikus weboldalak esetén szerveroldalról, PHP program oldja meg ezt a feladatot. Ilyen reszponzív tulajdonságra egyre nagyobb igény mutatkozik a mobileszközök elterjedésével.

Üzenet, visszajelzés
* kérem, ezt a mezőt is töltse ki
 
az Ön neve: *

az Ön e-mail címe: *

telefonszáma /ha megtisztel vele:

az Ön weboldal címe /ha van:

visszajelzés / üzenet tárgya: *
 • negatív vélemény
 • pozitív vélemény
 • javaslat
 • Google-AdWords
 • webergonómia
 • közösségi média marketing
 • SEO/SEM
 • reszponzív web
 • tanácsadás
 • konkrét weboldal vizsgálata
 • weboldal, portál építés
 • CMS rendszerek
 • egyedi CMS template
 • ajánlatkérés
 • egyéb
Üzenet: *

hogy válaszoljunk? *
E-mail-ben   telefon-visszahívás
 
Adja meg nevét, valamely elérhetőségét, a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Legyen Facebook rajongónk:
 • ha tetszik Önnek weboldalunk
 • ha Ön már elégedett ügyfelünk
Webforte a Facebook-on: itt